Du er her

SI Horsens klubmøde oktober 2018

OKTOBER KLUBMØDE - UDE AF HUSET

 • Virksomhedsbesøg - invitation er tilsendt klubmedlemmer.
  Hos Insero, Chr. M. Østergårdsvej 4 A, 8700 Horsens. (Vitus Bering Innovation Park)
  Arrangeret af en aktivitetsgruppe.  
 • Aftenens emne: Strategimål 5 Miljø. Varetage kvinders og pigers særlige behov ved at forbedre den miljømæssige bæredygtighed og imødegå virkningerne af klimaændringer og katastrofer. 
  Program:
  - Velkomst v/præsident Sonja Elgaard, Soroptimist Horsens
  - Orientering om Insero v/direktør Kim Søgård Kristensen -
  Orientering om projektet TADAA!  v/Senior Business Developer Anker Hedegaard
  - Horsens Kommune fortæller om kommunens erfaringer med el-biler og samarbejdet med TADAA!  v/økonomi- og strategichef Søren Degn Pedersen, Teknik- og Miljø 
  - Spørgsmål
 • Spisning. 
 • Gæster er meget velkomne.

 

HUSK – du er som klubmedlem automatisk tilmeldt klubmødet,  og middagen skal betales, hvis du ikke melder afbud!

BETALING. Husk at indbetale for deltagelse i klubmødet - SÆRPRIS DENNE AFTEN kr. 125.- til Helle Østergaard på konto 7140-1010799 – senest fredag kl. 18.00.

EVT. FRAMELDING. Hvis du er forhindret og skal melde afbud til et arrangement, så sker det ved, at du sender en mail til kasserer Helle Østergaard senest onsdag den 10. oktober på mail: sv.he@outlook.com Har du ikke mail, så kan du ringe dit afbud ind på telefon 2446 0668. AFBUD gælder kun, hvis du har modtaget et OK fra Helle Østergaard. 

GÆSTER. Gæster skal altid tilmeldes til kasserer Helle Østergaard senest onsdag den 10. oktober på mail: sv.he@outlook.com Gæstetilmelding gælder kun, hvis du har modtaget et OK fra Helle Østergaard.